17 nov. 2011

Jorå jag lever......

...men blogglusten lyser med sin frånvaro. Gör inga tårtor, handlar inga kläder och virkar väldigt lite så jag vet inte vad jag ska skriva om? Har däremot sålt av lite plagg och hårdgranskat garderoben. Och gått upp i vikt tyvärr....nej jag är INTE gravid.... :-) Kanske vikten också gör att jag inte lika gärna vill lägga upp dagens bilder? Toppade på 6 kg plus och har 3 kvar av dem innan jag väger som jag brukar/ska.
Känner dock lite klädsug när jag ser Odd Molly pre-spring - vet ni förresten några mer än Country Dreams och Lisen som har öppnat förbokning?

Det är denna jag spanar efter, ex C Tunic i färgen pink:


Hur har ni andra det i bloggosfären? Snart dags för julpynt och glögg eller väntar ni till längre in i december?
Jag brukar börja med julstämning redan i november ( provocerande tidigt tycker en del...) - pynt, glögg, julmusik, julgodis, glöggfest mm men i år har jag inte kommit igång ännu.


Ha en fin kväll - kram!

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att höra från dig:) Här tas det fram lite julpryttlar veckan för 1:a advent.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att höra ifrån dig! Här vill jag julmysa och maken vägrar. Ingen gran och ingen julmust innan lillejulafton.... (Men jag smygdricker ibland...) KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Kul att höra från dig!
  Inspiration går ju upp och ner på alla fronter och hey det är ju november? Mörkaste tiden...
  Jag tar det lite lugnt med att tänka på julen..och klamrar mig fast vid hösttankar men jag funderar lite på om jag ska göra stor jul och gå upp i det totalt, eller om den ska bli liten och sparsmakad? Hmmm.

  Kramar till dig och ha det bäst!
  Kramar!
  <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Den blusen gillar jag med! Min inspiration är inte heller på topp just nu, kanske pga av november?
  Hoppas den kommer tillbaka snart så du kan mysa med julstämningen.
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Ha ha - klart det blev nåt rosa från spring 2012 :-) Deepfling har förbokning! Tror kanske t o m jag har sett nåt rosa.

  Har tagit fram ljusslingorna och nästa vecka blir det adventspynt för fulla muggar! Själva julen är ju så kort, så jag brukar förlänga med advent.

  Kram söta!

  SvaraRadera
 6. Jupp, så blir det ju ibland & jag kan känna likadant emellanåt. Blusen var HELT outstanding ! Snorfin ! Ja, jag har väl några plagg som förhoppningsvis kommer att bo i min gardeob så småningom :-)
  Jo, lite stjärnor i fönstrena & någon enstaka tomte ( jag är allergisk mot tomtars ansikten, så det ska vara ansiktlösa ) *S* Pryder detta hem, men nget annat... drar ju snart till Goa & kommer hem lagom till julafton... å efter det är ju julen typ över.. ( men det kvittar, för jag är ändå ingen "julälskare" .

  Hoppas att motivationen till allt kommer tillbaka :-)

  SvaraRadera